Kategórie Prihlásiť
   Akcie
   Novinky
   Beletria
   Encyklopédie
   Literatúra pre deti a mládež
   Cudzie jazyky
   Životopisné romány
   Turistický sprievodca
   Knihy o Slovensku
   Geografia a cestovanie
   Kuchárske knihy
   Jedlá a nápoje
   Zdravie a životný štýl
   Šport
   Umenie a hudba
   Fotografia
   História a dejiny
   Učebnice a slovníky
   Ekonomika a podnikanie
   Právo
   Medicína
   Technika
   Počítačová literatúra
   Spoločenské vedy
   Prírodné vedy
   Starostlivosť o dieťa
   Domov, hobby a záhrada
   Príroda a zvieratá
   Cudzojazyčná literatúra
   Náboženstvo, ezoterika
   Kalendáre, portfolia, plagáty

  Akcia mesiaca  

Za výbornú cenu tri tituly
od fotografa
Tibora Huszára








Testy 2007 matematika

Podnázov:

Autor: kolektív autorov

Vydavateľstvo: Didaktis

Komentár: Knižná edícia TESTY tento rok prináša nielen originálne testy z posledných prijímacích skúšok na SŠ, ale ponúka i celkom novú možnosť vyskúšať si testMONITOR ako prípravu na úspešné zvládnutie záverečného vedomostného testu v 9. ročníku ZŠ.

Publikácia je členená na dve časti:
Testy z prijímacích skúšok
– zadania testov a ich riešenia, čas na vypracovanie jednotlivých testov – testy sú publikované tak, ako ich stredné školy zadávali na prijímacích skúškach

testMONITOR – kladie dôraz nielen na vedomosti (údaje, vzorce, definície), ale i na rôzne aplikačné schopnosti; napr. logicko–abstraktné myslenie a pod. – úlohy sú rozdelené podľa náročnosti do troch úrovní – jednotlivé úrovne začínajú od zúročenia základných vedomostí a jednoduchých výpočtov, prechádzajú cez využitie širších vedomostí a určitého stupňa zovšeobecnenia až po úroveň najnáročnejšiu, kde žiak aplikuje vyšší stupeň zovšeobecnenia a využíva vedomosti z viacerých tém matematiky

Publikácia obsahuje: Testy z prijímacích skúšok – 20 originálnych testov s riešeniami testMONITOR – 15 testov s otvorenými úlohami a tiež s úlohami s výberom správnej odpovede – žiak nevyužíva iba pojmy, údaje, definície, ale aj poznávacie operácie a ostatné intelektuálne a študijné zručnosti, napr. analýzu textu, logické myslenie a pod.

Edícia TESTY Otestujte sa, ako by ste uspeli na prijímacích skúškach na strednú školu alebo osemročné gymnázium! Zároveň sa môžete lepšie pripraviť na vedomostný test 9. ročníka ZŠ – MONITOR9. Ponúkame vám zbierky testov z predmetov - Slovenský jazyk a literatúra - Matematika, ktoré použili na skúškach stredné školy z celého Slovenska a súčasne cvičné modelové testy na prípravu na certifikované meranie vedomostí žiakov v 9. ročníku ZŠ – MONITOR9 (novinka od šk. roka 2006/2007). Oba druhy testov sú súčasne univerzálnou zbierkou úloh na opakovanie, precvičovanie a upevňovanie učiva základnej školy. Knižky z edície Testy sa tešia mimoriadnemu záujmu žiakov, ich učiteľov i rodičov už viac ako 10 rokov.


Jazyk: slovenský
Rok vydania: 2007
Formát: 170x240
Počet strán: 136
Väzba: mäkká
Katalógové číslo: 43
Ean: 9788089160389
Bežná cena: 3.29 EUR

Zľava: 10%
Naša cena: 2.96€
späť


  neprihlásený  


V nákupnom košíku nemáte zatiaľ žiaden tovar.


  Najpredávanejšie  











  Výhody registracie