Kategórie Prihlásiť
   Akcie
   Novinky
   Beletria
   Encyklopédie
   Literatúra pre deti a mládež
   Cudzie jazyky
   Životopisné romány
   Turistický sprievodca
   Knihy o Slovensku
   Geografia a cestovanie
   Kuchárske knihy
   Jedlá a nápoje
   Zdravie a životný štýl
   Šport
   Umenie a hudba
   Fotografia
   História a dejiny
   Učebnice a slovníky
   Ekonomika a podnikanie
   Právo
   Medicína
   Technika
   Počítačová literatúra
   Spoločenské vedy
   Prírodné vedy
   Starostlivosť o dieťa
   Domov, hobby a záhrada
   Príroda a zvieratá
   Cudzojazyčná literatúra
   Náboženstvo, ezoterika
   Kalendáre, portfolia, plagáty

  Akcia mesiaca  

Za výbornú cenu tri tituly
od fotografa
Tibora Huszára








Testy testMONITOR matematika

Podnázov:

Autor: kolektív autorov

Vydavateľstvo: Didaktis

Komentár: Publikácia Testy – testMONITOR – Matematika je zbierkou riešených príkladov pre žiakov základných škôl na preverenie a upevnenie vedomostí.

TestMONITOR umožňuje žiakom vyskúšať si, ako by obstáli v celoplošnom testovaní, ktoré čaká všetkých žiakov v 9. ročníku ZŠ. Význam tohto testovania sa z roka na rok zvyšuje, keďže jeho výsledky mnohé stredné školy zohľadňujú pri prijímaní žiakov, či dokonca ním úplne nahrádzajú prijímacie skúšky.

Prostredníctvom jedenástich modelových testov – každý s 30 úlohami – si žiak detailne preskúša nielen znalosti z aritmetiky, algebry a geometrie, ale zároveň má možnosť zlepšovať schopnosť využiť svoje poznatky aj pri riešení úloh. - Rozmanitá štruktúra úloh umožňuje dôkladne si precvičiť celé učivo. - Pri náročnejších úlohách sú uvedené podrobnejšie riešenia a vysvetlenia, napríklad ako zostaviť rovnicu v slovných príkladoch. - Množstvo úloh je z bežného života, čo priamo podporuje využitie matematických poznatkov v praktických situáciách. - Nechýbajú úlohy na počítanie v eurách a prepočty medzi korunami a eurami. - Časť príkladov je vyriešená viacerými, niekedy aj netradičnými postupmi riešenia, čo podporujú premýšľanie a spájanie poznatkov. - Kniha obsahuje dva typy úloh: úlohy, v ktorých treba vypracovať riešenie a úlohy, v ktorých treba správnu odpoveď vybrať z daných možností.

Dvojfarebný dizajn prispieva k ľahšej čitateľnosti a prehľadnosti. Farebné odlíšenie často pomáha lepšie pochopiť súvislosti medzi jednotlivými krokmi riešenia.

Edícia TESTY Otestujte sa, ako by ste uspeli na prijímacích skúškach na strednú školu alebo osemročné gymnázium! Zároveň sa môžete lepšie pripraviť na vedomostný test 9. ročníka ZŠ – MONITOR9. Ponúkame vám zbierky testov z predmetov - Slovenský jazyk a literatúra - Matematika, ktoré použili na skúškach stredné školy z celého Slovenska a súčasne cvičné modelové testy na prípravu na certifikované meranie vedomostí žiakov v 9. ročníku ZŠ – MONITOR9 (novinka od šk. roka 2006/2007). Oba druhy testov sú súčasne univerzálnou zbierkou úloh na opakovanie, precvičovanie a upevňovanie učiva základnej školy. Knižky z edície Testy sa tešia mimoriadnemu záujmu žiakov, ich učiteľov i rodičov už viac ako 10 rokov.


Jazyk: slovenský
Rok vydania: 2008
Formát: 170x240
Počet strán: 112
Väzba: mäkká
Katalógové číslo: 40
Ean: 9788089160594
Bežná cena: 6.61 EUR

Zľava: 10%
Naša cena: 5.95€
späť


  neprihlásený  


V nákupnom košíku nemáte zatiaľ žiaden tovar.


  Najpredávanejšie  











  Výhody registracie