Kategórie Prihlásiť
   Akcie
   Novinky
   Beletria
   Encyklopédie
   Literatúra pre deti a mládež
   Cudzie jazyky
   Životopisné romány
   Turistický sprievodca
   Knihy o Slovensku
   Geografia a cestovanie
   Kuchárske knihy
   Jedlá a nápoje
   Zdravie a životný štýl
   Šport
   Umenie a hudba
   Fotografia
   História a dejiny
   Učebnice a slovníky
   Ekonomika a podnikanie
   Právo
   Medicína
   Technika
   Počítačová literatúra
   Spoločenské vedy
   Prírodné vedy
   Starostlivosť o dieťa
   Domov, hobby a záhrada
   Príroda a zvieratá
   Cudzojazyčná literatúra
   Náboženstvo, ezoterika
   Kalendáre, portfolia, plagáty

  Akcia mesiaca  

Za výbornú cenu tri tituly
od fotografa
Tibora Huszára








Testy do primy matematika

Podnázov:

Autor: kolektív autorov

Vydavateľstvo: Didaktis

Komentár: 15 modelových testov, každý s 11 až 12 úlohami na prípravu na prijímacie skúšky na osemročné gymnáziá. Všetky úlohy sú vzorovo vyriešené.

Zostavovatelia testov do prímy vychádzali z mnohoročných skúseností pri príprave testov a zároveň mali na zreteli nové trendy pri vyučovaní matematiky, preto sa okrem zvládnutia základných vedomostí a zručností aritmetiky, algebry a geometrie zamerali aj na
- zaradenie úloh z bežného života s cieľom podporiť využitie matematických poznatkov v praktických situáciách (napr. pri nákupoch, šetrení peňazí či plánovaní výdavkov, cestovaní, počítaní s časovými údajmi a pod.; nechýbajú ani úlohy na počítanie v eurách a na prepočet medzi slovenským korunami a eurami), - rozvoj tvorivých schopností a myšlienkových operácií, - schopnosť zovšeobecňovať a hľadať postupy a metódy riešenia úloh - rozvíjanie abstraktného pružného a pohotového myslenia

Každý test obsahuje: - zadanie testu – s dvoma typmi úloh: úlohy, v ktorých treba vypracovať riešenie a úlohy, v ktorých žiak vyberá správnu možnosť z ponúkaných možností, - výsledky a postup riešenia úloh.

Dvojfarebný dizajn prispieva k ľahšej čitateľnosti a prehľadnosti. Farebné odlíšenie často pomáha lepšie pochopiť súvislosti medzi jednotlivými krokmi riešenia.

Knižku využijú žiaci nielen na prípravu na prijímacie skúšky na osemročné gymnázium, ale aj žiaci 4. a 5. ročníka ZŠ ako zbierku úloh na opakovanie a upevňovanie vedomostí a schopnosti uplatniť ich v praxi.

Edícia TESTY Otestujte sa, ako by ste uspeli na prijímacích skúškach na strednú školu alebo osemročné gymnázium! Zároveň sa môžete lepšie pripraviť na vedomostný test 9. ročníka ZŠ – MONITOR9. Ponúkame vám zbierky testov z predmetov - Slovenský jazyk a literatúra - Matematika, ktoré použili na skúškach stredné školy z celého Slovenska a súčasne cvičné modelové testy na prípravu na certifikované meranie vedomostí žiakov v 9. ročníku ZŠ – MONITOR9 (novinka od šk. roka 2006/2007). Oba druhy testov sú súčasne univerzálnou zbierkou úloh na opakovanie, precvičovanie a upevňovanie učiva základnej školy. Knižky z edície Testy sa tešia mimoriadnemu záujmu žiakov, ich učiteľov i rodičov už viac ako 10 rokov.


Jazyk: slovenský
Rok vydania: 2008
Formát: 150x210
Počet strán: 64
Väzba: mäkká
Katalógové číslo: 41
Ean: 9788089160600
Bežná cena: 3.95 EUR

Zľava: 10%
Naša cena: 3.56€
späť


  neprihlásený  


V nákupnom košíku nemáte zatiaľ žiaden tovar.


  Najpredávanejšie  











  Výhody registracie