Kategórie Prihlásiť
   Akcie
   Novinky
   Beletria
   Encyklopédie
   Literatúra pre deti a mládež
   Cudzie jazyky
   Životopisné romány
   Turistický sprievodca
   Knihy o Slovensku
   Geografia a cestovanie
   Kuchárske knihy
   Jedlá a nápoje
   Zdravie a životný štýl
   Šport
   Umenie a hudba
   Fotografia
   História a dejiny
   Učebnice a slovníky
   Ekonomika a podnikanie
   Právo
   Medicína
   Technika
   Počítačová literatúra
   Spoločenské vedy
   Prírodné vedy
   Starostlivosť o dieťa
   Domov, hobby a záhrada
   Príroda a zvieratá
   Cudzojazyčná literatúra
   Náboženstvo, ezoterika
   Kalendáre, portfolia, plagáty

  Akcia mesiaca  

Za výbornú cenu tri tituly
od fotografa
Tibora Huszára








Testy testMONITOR slovenský jazyk

Podnázov:

Autor: kolektív autorov

Vydavateľstvo: Didaktis

Komentár: Publikácia Testy – testMONITOR – Slovenský jazyk a literatúra je zbierkou úloh pre žiakov základných škôl na preverenie jazykových a literárnych vedomostí.

TestMONITOR umožňuje žiakom preveriť si, ako by obstáli v celoplošnom testovaní, ktoré čaká všetkých žiakov v 9. ročníku ZŠ. Význam tohto testovania sa z roka na rok zvyšuje, keďže jeho výsledky mnohé stredné školy zohľadňujú pri prijímaní žiakov, či dokonca ním úplne nahrádzajú prijímacie skúšky.

Prostredníctvom dvanástich modelových testov – vždy s 30 úlohami – si žiak detailne preskúša nielen znalosti zo slovenského jazyka a literatúry, ale zároveň má možnosť zlepšovať - svoje študijné návyky a zručnosti - schopnosť sústrediť sa, - čítanie s porozumením, - prácu s textom ukážky, - využívanie poznatkov a pojmov na rozbor ukážok, viet, slov.

testMONITOR obsahuje
- zadania testov a ich výsledky, - množstvo ukážok z rôznych druhov literatúry, s ktorými žiak pracuje, pričom si precvičuje jazykové javy, pravidlá, pojmy a zdokonaľuje si logicko-abstraktné myslenie, schopnosť analyzovať text); ukážky popri umeleckých textoch ponúkajú i krátke zaujímavosti z populárno-náučnej literatúry, ktoré môžu žiaka zaujať a obohatiť.

Edícia TESTY Otestujte sa, ako by ste uspeli na prijímacích skúškach na strednú školu alebo osemročné gymnázium! Zároveň sa môžete lepšie pripraviť na vedomostný test 9. ročníka ZŠ – MONITOR9. Ponúkame vám zbierky testov z predmetov - Slovenský jazyk a literatúra - Matematika, ktoré použili na skúškach stredné školy z celého Slovenska a súčasne cvičné modelové testy na prípravu na certifikované meranie vedomostí žiakov v 9. ročníku ZŠ – MONITOR9 (novinka od šk. roka 2006/2007). Oba druhy testov sú súčasne univerzálnou zbierkou úloh na opakovanie, precvičovanie a upevňovanie učiva základnej školy. Knižky z edície Testy sa tešia mimoriadnemu záujmu žiakov, ich učiteľov i rodičov už viac ako 10 rokov.


Jazyk: slovenský
Rok vydania: 2008
Formát: 170x240
Počet strán: 88
Väzba: mäkká
Katalógové číslo: 8
Ean: 9788089160594
Bežná cena: 6.27 EUR

Zľava: 10%
Naša cena: 5.64€
späť


  neprihlásený  


V nákupnom košíku nemáte zatiaľ žiaden tovar.


  Najpredávanejšie  











  Výhody registracie